Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 832 kJ / 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,43 g |
| Tuky | 10,99 g |
| Vláknina | 4,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový salát s avokádem a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYxR
Moje poznámka
Rajčatový salát s avokádem a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYxR
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 12 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 13 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 15 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 15 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 7 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 11 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 11 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 12 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 12 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 13 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 13 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 13 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 14 hodinami
Tématické fráze:
salát s avokádem,
rajčatový salát,
tuńákový salát s avokádem,
salát z avokáda a rajčat,
recepty s avokádem,
avokádový salát s tuňákem,
recepty avokado salat,
recepty z avokáda,
jak má chutnat avokádo,
jídla s avokádem,
salát z avokáda,
těstovinový salát s tuňákem a avokádem,
ovocný salát s avokádem,
vaření s avokádem,
avokádo recept,
salát z s avokádem,
avokádo s rajčaty,
těstovinový salát s avokádem,
recepty s avokádem a tunjakem,
jidlo s avokadem
Suroviny:
rajče,
tuňák v konzervě,
cibulka jarní,
koriandr čerstvý,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Eliza:Avokádo má takovou neutrální máslovou chuť.Zralé by mělo po zmáčknutí zanechat důlek.Pro zvýraznění chuti a proti zčernání by se mělo zakápnout citronem.
Navíc vlastně ani nevím, jak má vlastně chutnat, přišlo mi, že ta, která jsem kdy koupila, nechutnala nijak..