Suroviny
Porce: podle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 358 kJ / 4 866 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,98 g |
| Tuky | 215,36 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 2,06 g |
| Sodík | 733 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 639,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pískové vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Y1A
Moje poznámka
Pískové vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Y1A
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 1 hodinou
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 1 hodinou
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 1 hodinou
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 2 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 3 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 4 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 4 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 5 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vafle,
zdravé vafle,
vaječné vafle,
recept na vafle,
zdravé vafle recept,
vafle recept,
bramborove vafle,
vaječné vafle recept,
jak dlouho se pečou vafle,
zákusek z vaflí,
domácí vaječné vafle,
zakusek z vafle,
vafle ke kávě,
vafle z mikrovlnky,
jak péct wafle,
vafle bez cukru,
vafle vaječné,
zákusek z vafle recept,
jak péct vafle,
vajecne wafle
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
sůl,
mouka hladká,
moučka škrobová,
prášek do pečiva,
olej,
cukr moučkový
Komentáře (6)
Krásná fotka a taky bych si nabídla.Asi zajdu díky tobě koupit ten vaflovač taky.