Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,50 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 7,73 g |
Sůl | 18,50 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí láska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AYL
Moje poznámka
Býčí láska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AYL
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 22 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 22 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 7 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 7 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 9 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 9 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 9 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 10 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 14 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 14 hodinami
Tématické fráze:
kravské vemeno,
jak upravit býčí žlázy,
vemeno recepty,
vemena,
býčí koule,
hovězí vemeno recept,
kravske vemeno recept,
jak vařit kravské vemeno,
býčí žlázy na grilu,
vemeno recept,
řízky z vemene,
býčí žlázy recepty,
recepty byci zlazy,
býčí koule recept,
recept na býčí koule,
řízek z kravského vemene,
rizky z kravskeho vemene,
vařit vemeno,
kravske vemeno recepty,
recepty na kravske vemeno
Suroviny:
býčí žláza,
koření grilovací,
strouhanka,
olej
Komentáře (60)
Stret a rebi, to je srandy kopec, co?
p.s. a s těma kulema..moc se netlem, s batohem pod pasem moc parády pak nenaděláš
Jani,promiň
p.s. kucí bejkatý, kdo nekoulí s námi, koulí proti nám
11-té přikázání...nepozřeš kulí druhých (měj v úctě varlata ostatních,sic ty tvoje ti za trest do velikosti vodního melounu narostou a nebo narostou tam, kde jich nikdá nebylo)
p.s. tímto vyhlašuji stranu na ochranu býčích sáčků
počkej ..srettka..ta ti dá
a protože já miluju svého muže,budu kuliska shánět ze všech sil, udělám a předložím na talíř,čímž ho vrátím do dob jeho mládí
Mimochodem, Danko-sodovko, ten název vymyslel Jiří Vranka, se kterým jsem konzultovala tu kategorii, o které nikdo neví, jaká vlastně je
http://www.toprecepty.cz/recept/21131-byci-zlazy-c...
Co se týče vemínka, tak jsem měla možnost ho ochutnat před 28 lety na horské, vojenské, chatě Malý Šišák v Krkonoších. Tam jsme v lednu 1983 dostaly na večeři smažené vemínko s bramborovou kaší. Řízeček přes celý talíř voněl nádherně.
(hovädzí žalúdok, teda správne časť z neho, lebo ako vieme, má viac častí)
P.S.
A keď papáš držkovú, nemáš fantómovú bolesť niekde?
Neuvažuješ o vlastním blogu?Já bych tě měla v oblíbených, tvé hlášky mi spolehlivě udržují endorfiny i bez sportu
u nás jsem je viděla v globusu a hned mi bylo jasno, odkud vítr fouká...tak mě tak napadlo...když to chlapí viděj....nemaj z toho fantomovou bolest?
p.s. ale jinak to vypadá opět vcelki nevinně
já když totiž viděla vemeno v masně,pevněji jsem si přitáhla podpěráka na kozáka a skoro bych sikla...au