Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 458 kJ / 4 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,42 g |
Tuky | 276,58 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 6,27 g |
Sůl | 15,83 g |
Sacharidy | 308,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s brynzou pro Dášenku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0pw
Moje poznámka
Halušky s brynzou pro Dášenku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0pw
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 1 hodinou
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 14 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
halušky-kluci v akci,
kluci v akci halušky,
halušky s bryndzou,
halušky,
jak dlouho vařit halušky,
slovenské halušky s bryndzou,
pravé slovenské halušky,
brynzové halušky kluci v akci,
pravé slovenské halušky recept,
kluci v akci recepty slovenské halušky,
pravé slovenské halušky recept kluci v akci,
zemiakové halušky,
halušky s brynzou,
halušky kluci v akci,
halušky s bryndzou a slaninou,
jak dlouho se vaří halušky,
recept na pravé slovenské halušky,
pravé halušky recept,
pravé halušky,
pravé brynzové halušky
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
brynza,
slanina uzená
Komentáře (48)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Slanina pražená v mikrovnce
Recept ještě nebyl hodnocen 4,7Tak této delikatese říkám HALUŠKY.
edit-stalo to i za ten ustrouhly nehet
výborné
Co to je 230km,když bych už byla u vás na Slovači,přijela bych,no né? .
Pajaska: Páji, keď ma zabiješ, tak neviem, pre akú Dášenku to malo byť
Domnívám se, že vše se odvíjí od odrůdy brambor, druhu a kvality mouky, správném poměru brambor x mouky x délky vaření. Někdy si myslím, že do toho vstupuje i momentální psychické rozpoložení kuchaře a počasí
Samozřejmě halušky zbožňuji a posílám bodíka.