Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 065 kJ / 1 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,36 g |
Tuky | 150,56 g |
Vláknina | 7,67 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 5,68 g |
Sůl | 14,12 g |
Sacharidy | 37,13 g |
Postup přípravy
Hodí se pečivo, rýže, já jsem měla nové brambory.
Zveřejněno 9. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA8P
Moje poznámka
Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA8P
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 28 minutami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 40 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 46 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 51 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 57 minutami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 1 hodinou
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 2 hodinami
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho restovat játra,
vepřová játra na slanině,
vepřová játra,
vepřová játra recepty,
restování jater,
játra na rychlo,
vepřová játra recept,
jak dlouho restovat vepřová játra,
vepřové játra na slanině,
recepty z vepřových jater,
restování vepřových jater,
hovězí játra jako minutka,
vepřová játra na cibulce a slanině,
játra ve slanině,
rychlé plátky z vepřových jater,
restovani jatra,
rychlá játrová omáčka,
vepřové játra obalena v mouce,
jatra obed,
jak dlouho restovat vepřové
Suroviny:
játra vepřová,
slanina uzená,
cibule,
sušená bazalka,
semínka sezamová,
omáčka sojová,
bujón zeleninový,
voda,
mouka hladká,
libeček
Komentáře (13)
Jani ty jako Luboš,ten než by snědl brambor,tak to tlačil raději s rohlíkem
Děkuji za komentář i bodíky