Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 204 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Moje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 25 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 29 minutami
Africké kuře
Hypnos před 31 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 32 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 52 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 54 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 58 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit tresku,
treska recept,
obalovaná treska,
treska recepty,
obalovaná treska recept,
jak upravit aljašskou tresku,
obalovana aljasska treska,
jak upravit tresku,
recepty treska,
smažená treska s bylinkovou omáčkou,
jak upravit tresku tmavou,
aljašská treska obalovana,
obalovana treska v troubě,
smažená obalovaná treska,
obalovaná treska s bylinkovou omáčkou,
recepty z tresky,
treska se sezamem,
obalovaná aljašská treska recept,
jak obalit aljašskou na tresku,
treska obalovaná
Suroviny:
treska aljašská,
sýr tvarůžky kulaté,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (13)