Suroviny
Porce: plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 770 kJ / 4 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,18 g |
Tuky | 190,72 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 509,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypVW
Moje poznámka
Broskvové potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypVW
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 7 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 8 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 8 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 11 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 11 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 11 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 12 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 12 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 14 hodinami
Tématické fráze:
broskvový koláč z čerstvých broskví,
recepty z čerstvých broskví,
buchta z čerstvých broskví,
broskvové řezy s čerstvých broskví,
koláč z čerstvých broskví,
řezy z čerstvých broskví,
broskvove poteseni,
broskvové řezy z čerstvých broskví,
broskvové recepty,
čerstvé broskve,
hrnkové potěšení,
moučník z čerstvých broskví,
broskvová buchta s drobenkou,
čerstvé broskve recepty,
pečeme z čerstvých broskví,
moucnik z broskvi,
moučníky z broskví,
kolac s čerstvých broskvi,
buchta s cerstvych broskvi,
broskvovou kolac
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr krystal,
máslo,
cukr krystal,
mouka hrubá
Komentáře (10)
Bibulko,nechceš tu 2.fotku jako hlavní
přes tu krásnou velikou broskev není ten moučník skoro vidět