Sušená cibule
Pokud máte větší množství cibule ze zahrádky nebo jí výhodně koupíte, pak je dobře jí zpracovat, aby se nezkazila. Pak jí můžete mít vždy při ruce v případě potřeby.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 070 kJ / 6 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 512,00 g |
Vláknina | 300,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 450,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sušená cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g71l
Moje poznámka
Sušená cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g71l
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 25 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 hodinami
Tématické fráze:
sušená cibule,
susena cibule recept,
sušená smažená cibule,
sušení cibule,
susena smazená cibule recept,
jak sušit cibuli,
jak usušit cibuli,
sušená cibulka,
susena cibule priprava,
sušení cibule v sušičce,
smažená cibulka do zásoby,
smažená cibule sušená,
sušená smažená cibulka,
jak použít sušenou cibuli,
cibule,
recepty z cibule,
smažená sušená cibule,
cibule sušena,
recept na sušenou cibuli,
cibule recepty
Komentáře (25)
www.mapaobchodu.cz/pobocky/jip/
Dobrý den,
sušenou cibulku používám všude, když se mi zrovna nechce dělat čerstvou.
Dá se použít i do guláše ke konci, ale myslím si, že je to škoda.
Já ji dávám často do bramborové kaše, také i na pomazaný chléb máslem nebo sádlem
Do pomazánek a když dělám pizzu, tak posypu cibulkou je to prostě dobrota
Jinak ta paní v prodejně mi říkala, že by se neměla už dál tepelně upravovat, mohla by zhořknout, ale dát ji úplně na konec do teplého pokrmu, aby se jakoby prohřála, nejlepší je prý ale na studená jídla - chleba s mádslem, pomazánky,sýry a nebo samotné k vínu nebo pivu
No to fakt nevím já by jsem si netroufla, pokud máš dobrý hrnec tak to je rychle, jen to občas promíchat.
Nevím jak na trhu, ale u nás v lídlu byla akce 5.kg cibule za 19.90