Vepřový řízek
Možná si říkáte, že vepřový řízek je tak jednoduchá záležitost, že nepotřebuje vlastní recept. Nicméně pokud chtějí zejména začátečníci připravit dokonalý, křupavý a šťavnatý plátek masa, rady jistě ocení. A nejen oni.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 390 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,91 g |
Tuky | 32,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 723 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXYX
Moje poznámka
Vepřový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXYX
Nejnovější recepty
Karpatské lečo
Přidáno před 43 minutami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 3 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 4 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 5 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z lišek
xSarka před 16 minutami
Česnekové bagety
Bretik před 24 minutami
Domácí kmínový chleba
Palenka před 31 minutami
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 35 minutami
Pizza na celý plech
Bazo66 před 52 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 1 hodinou
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 1 hodinou
Salát s brokolicí
esstelle před 1 hodinou
Polníčkový salát
esstelle před 1 hodinou
Tématické fráze:
vepřový řízek,
veprove rizky,
řízek,
vepřový řízek recept,
jak správně usmažit vepřový řízek,
rizky veprove,
vepřový řízek-recept,
veprove rizky jinak,
vepřové řízky recept,
jaké maso na řízky,
vepřové řízky recepty,
řízek vepřový,
jaké vepřové maso na řízky,
jaké maso na vepřové řízky,
řízek recept,
recept na vepřové řizky,
recept veprovy rizek,
vepřový řízek jinak,
recept na vepřový řízek,
vepřovi rizek
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (64)
Pročetla jsem si i historii komentářů.
Jsou tu pěkné recepty a tipy, jen mě mrzí jedno.
Že když sem přijde někdo mladší, viz poslední komentář, místo aby našel tipy k receptu a relevantní názory, pročítá si taková nesmyslná hašteření. A strášně se táhnoucí.
Možná když si to vyřešíte, poproste adminy o smazání?
Mějte se a ještě jednou díky za dobrý tip.
Alespoň se občas člověk zasměje
Jsi jeden velký mindrák, co neumí nic předvést, jen provokovat. Je jasné, že toužíš po takové reakci, kterou jsem právě zformulovala. Ale je to ubohé, čím se bavíš. Myslím, že nebudu jediná, komu je takových individuí, jako jsi ty, v podstatě líto.
Nežalovala jsem, zkusily jsme s mými kamarádkami, které měly stejný názor, přesvědčit kluky, že tudy cesta opravdu nevede. Konečné rozhodnutí bylo samozřejmě na nich.
Pokud chceš vidět opravdu zajímavé recepty, najdeš je v profilu u Maris, Cathleen, Merylas, Elizy, Magdalenky, a dalších. Na rozdíl od těch tvých smazaných jsou realizovatelné, poživatelné a dokonce velice chutné
Howgh
cathleen a maris:ano,administrator JE nezodpovědný,ani si to neozkouší a dá na radu ženský,který se zdá recept divný.
Souhlasím s kolegyněmi, nad blaženčinými recepty kroutím hlavou, kdykoliv je vidím, tento nevyjímaje. Že bych se ve čtyřiceti konečně naučila řízek