Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané pórkové rolky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 904 kJ /
1 650 kcal
Bílkoviny143,37 g
Tuky112,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 552 mg
Sodík 3,65 g
Sůl9,05 g
Sacharidy15,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pórek si nařežeme na zhruba 10 cm špalíky, na jedné straně je nařízneme a 3 nebo 4 nejdelší plátky opatrně sundáme. Krok 2: Poklademe je plátkem sýra a válečkem ze směsi mletého masa, koření a drobně nakrájeného středu pórku. Zavineme a pokud nám závitek nedrží, přetáhneme přes něj silnější kolečko pórku, viz. fofopostup. Krok 3: Rolky naskládáme do zapékací misky, posypeme hojně nakrájeným zbytkem pórku a zalijeme omáčkou z nastrouhaných sýrů a smetany. Zapečeme v troubě asi 30 minut.

Zveřejněno 1. 10. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané pórkové rolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRVz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané pórkové rolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRVz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

chocolate:Díky moc:-K, jsem ráda, žes vyzkoušela a chutnalo. Dá to trošku práce, ale vyplatí se, viď;-)

Výborný recept Andy, ráno jsem hledala, co s mletým, jen to balení do pórku mi dalo zabrat, takže jsem zvolila variantu bez kroužku a poskládat vedle sebe do zapékací misky.Blaťácké zlato jsem vyměnila za čedar a bylo to fakt výborné.+12

Moc vám všem děkuji za pozitivní komentáře a jsem ráda, že vás recept zaujal:-K:-8

To jsi teda hračička:-K:-K,je to parádní a obrázkový postup je skvělý:yes::yes: Taky máme velmi rádi pórek:-8;-)

Kreativita ti rozhodne nechýba...krásne! :yes:

Nádherný recept:yes:,ukládám - super:-):-K

Tak porek miluji,mňamka,posílám bodík:yes:

Pórek s masíčkem - to je bašta :-p +:yes:

Tak tohle je fakt dobrý ;-) posílám boda a ukládám :-)):-K:-K:-K

Klariska:Díky:-K, bylo to moc dobré a zase něco jiného na talíři;-)
Eliza: Já mám pórek hodně v oblibe, určitě by ti to chutnalo:-p

Tak to vypadá móóc dobře:-p. O plnění pórku jsem zatím jen četla, měla bych to napravit...;-):-p

Skvělý nápad s tím sepnutím závitků silnějším kolečkem pórku, určitě to chutná tak úžasně, jak to vypadá :yes::-K.

1974andrea: mám to taky tak nějak..trochu ta zelenina maskem vonět musí:-8:-D:yes: mě se taky líbí jídla se zeleninou..mát to tak ráda:-):yes:

rebeka:Díky Nadi:-K. Já mám zeleninu moc ráda, ale musí to být spíš proloženo nějakým masíčkem, vegetarián bych být teda nemohla:-))

Tématické fráze:
recept na porkovou rolku, porkové co mám ráda recepty, vegetariánské rolky s mletym masem, zapékané mleté rolky s nivou, zapekane sunkove rolky, zapecene mlete maso s porkem, zapečené pórkové rolky, porkové rlky, mleté maso zapečené v porku, plneni porek mletym, recept na porková jídla, zapékaný porek

Suroviny:
pórek, míchané mleté maso, sýr uzený, paprika čerstvá červená, pepř, sůl, sýr niva, sýr blaťácké zlato, smetana sladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu