Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 557 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,79 g |
| Tuky | 26,00 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 111,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, vyložíme na plátky nakrájená jablka, posypeme ořechy, rozinkami a zalijeme vejci rozšlehanými s hladkou moukou a cukrem.
Krok 2: Pečeme asi 30 min.
Krok 3: Po upečení vyklopíme a můžeme jíst teplé jako žemlovku nebo i studené.
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový dortík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q57G
Moje poznámka
Jablkový dortík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q57G
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 14 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 15 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 19 minutami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 2 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 5 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 5 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 5 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jablkový dortík,
jablkový cheesecake,
jablkové dortiky,
jablkové dorty,
jablkové dortičky,
rez jadlek na dorty,
recepty z jadlek,
dortík s jablky a ořechy,
jablkový dortíček,
jalkovy dortík,
jablkový dortík s ořechy,
lehký jablkový dortík
Suroviny:
jablko,
ořechy,
rozinky,
mouka hladká,
vejce,
cukr krupice
Komentáře (5)