Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 376 kJ / 4 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,63 g |
Tuky | 84,49 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 736,08 g |
Postup přípravy
Do jedné poloviny zamíchat kakao. Krok 4: Vedle ušlehat sníh z bílků - rozdělit a vmíchat pomalu do obou těst. Krok 5: Vymazat formu máslem a vysypat kokosem, nebo oříškama a nalít do formy. Krok 6: Péci při 170 °C cca 60-65 min.
Zveřejněno 7. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka "babiččina"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAjB
Moje poznámka
Bábovka "babiččina"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAjB
Nejnovější recepty
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 31 minutami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 54 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 20 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 29 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 33 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 55 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 2 hodinami
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
1dcl na ml,
1dcl,
babiččiny recepty,
kolik je 1dcl,
babiččina bábovka,
dcl na ml,
1 dcl = ml,
1 dcl na ml,
kolik je 1 dcl,
babiččina bábovka recept,
1 dcl je ml,
kolik je 0,5 dcl,
bábovky recepty,
1dcl je,
recept na bábovku,
kolik je dcl ml,
kolik je 1dcl ml,
bábovka recept,
kolik je dcl,
1dcl je kolik ml
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
tuk hera,
cukr,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
rum,
olej,
kakao,
mléko
Komentáře (7)
Mléka jsem dala asi 1dcl (těsto se mi zdálo pořád dost tuhé) a pekla jsem asi hodinu (špejle pořád nebyla suchá). Teď ale vyadá skvěle, dávám bod i bez ochutnání