Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 321 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,11 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuře potřeme rozdrceným česnekem, osolíme a přidáme ostatní suroviny.
Krok 2: Dáme péct do trouby s kouskem másla.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po kanadsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9R
Moje poznámka
Kuře po kanadsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9R
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno 9. 5. 2025 11:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 49 minutami
Okurkový salát
JakubM před 52 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 3 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 4 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty kuře,
recept na kuře,
recepty na kure,
kure recepty,
kralik po kanadsku,
recepty na kuře s moravankou,
kuře s moravankou,
maso po kanadsku,
kuře po,
kuchařka kuře,
pečené kuře s moravankou,
králík kanada,
receptyna kuře,
králík na kanadu,
filé po kanadsku,
kralik ala kanada,
kure recept,
kralik s moravankou,
recept na kuře s moravankou,
králík a - ala kanada
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř,
máslo,
cibule,
kečup sladký,
voda,
cukr,
ocet,
chilli
Komentáře (3)