Králík po kanadsku

sedlakantonin Kuchař: sedlakantonin

Doba přípravy: s marinováním 26 hodin 5 porcí Jiné maso 7 názorů

Suroviny

1 králík
3 stroužky rozmačkaného česneku
1/2 sklenice ostrého kečupu
sůl,
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce worcestrové omáčky
4 cibule
1/2 lžičky chilli
1/4 lžíce pepře
2 skleničky Moravanky i s nálevem
3 sterilované okurky
kmín dle potřeby
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozporcovaného králíka dobře omyjeme, z obou stran řádně osolíme a okmínujeme.

  2. Přippravené suroviny dobře promícháme a vzniklou směs drobet nalijeme na dno pekáče, poklademe maso a zbytkem směsi dobře zalijeme králíčí maso. Přikryjeme druhým pekáčem.

  3. Necháme marinovat do druhého dne.

  4. Druhý den trochu podlijeme a upečeme. Podáváme s bramborem, nebo s hranolkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Králík po kanadsku

Tématické fráze: králík na moravance králík recepty kralík pokanadsku králík po indicku maminčiny recepty kralik po kanacku recepty z králíka kralik po kanacku recept na králíka pečený králík na moravance králík s moravankou recepty králík pečeny kralik s moravankou kralikpokanadsku kanadský naložený králik kr?l?k po kanadsku králík recept recept kraluk po králík po indycku kuře po kanadsku s moravankou králík po šamansku

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít