Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,28 g |
| Tuky | 4,40 g |
| Vláknina | 46,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 7,33 g |
| Sacharidy | 228,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZNx
Moje poznámka
Můj domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZNx
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 16 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský hruškový koláč
Darina před 6 minutami
Vepřové na houbách
Darina před 16 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 1 hodinou
Kuřecí čína
mcmiruska před 1 hodinou
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 2 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 2 hodinami
Tvarohové lívance
boomgo před 3 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 4 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 13 hodinami
Tématické fráze:
bošč,
vegetariansky borsc,
zeleninový boršč,
boršč,
jak uvarit borsc,
boršč recept,
boršč od karolíny,
boršč s klobásou,
babicovy dobroty borsc,
mrazena zelenina na boršč,
bošč recept,
boršč vegetariánský,
zeleninovy borsc recept,
recept na boršč od karolíny,
vegetariánský boršč recept,
recepty boršč,
recept na bošč,
recept na vegetariansky borsc,
7245,
ukrajinské brambory
Suroviny:
směs zeleninová mražená,
cibule,
brambory,
klobása,
kečup ostrý,
sůl,
pepř,
chilli,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
voda,
olej
Komentáře (21)
tak ze souhlasim s Lucii a Honzou.
Je to, jak když děláte domácí svíčkovou omáčku a nedáte tam kořenovou zeleninu a místo smetany mléko.
Netvrdím,že není dobrá, nicméně rozhodně pod jiným názvem