Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 570 kJ / 3 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,00 g |
Tuky | 198,48 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 427 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 286,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žabí huby II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmjq
Moje poznámka
Žabí huby II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmjq
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 30 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 47 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
zabi huby,
vanocni cukrovi zabi huby,
recept žabí huby,
cukroví žabí huby,
vánoční cukroví našich babiček zabi huby,
zabi huby bez ořechů,
žabí huby recept,
žabi hubi,
tvarohové žabí huby,
recept na žabí huby,
recepty zabi huby,
žabí huby z tvarohu,
žabí huby recepty,
žabí huby na slano,
žabí huby slané,
slané žabí huby,
jablečná mnamina,
zabi huby-cukrovi,
cukroví polohrubá mouka,
žabí huby s tvarohem
Suroviny:
tvaroh,
tuk hera,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr moučkový,
skořice,
jablko,
rozinky,
ořechy vlašské
Komentáře (5)