Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý jablkový koláč

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

monikach

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 7-8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 553 kJ /
5 391 kcal
Bílkoviny107,29 g
Tuky158,79 g
Vláknina35,50 g
Cholesterol 785 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy865,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady. Pečeme při teplotě 180°C asi 20 minut. Necháme koláč vychládnout a pocukrujeme.

Zveřejněno 23. 6. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý jablkový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48rJ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý jablkový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48rJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Vajíčka s cukrem jsem trochu vyšlehala a pak přidala vše ostatní. Měla jsem 5 středně velkých jablek a navíc jsem přidala rozinky a trochu skořice. Možná jsem mohla ještě přidat malinko mléka, tady bude záležet, jaké máme jablka. Pekla jsem na hlubokém plechu s okraji, moučník jsem nakrájela na pruhy, rozkrojila a potřela marmedádou.:yes:

Tématické fráze:
koláč z letních jablek, rychly jablkovy kolac, rychly jablkovy kolac hrnkovy, jablkový koláč, jablkový koláč se žmolenkou, jablečný koláč se žmolenkou, letní jablka koláč, rychlý jablkový moučník, litý jablečný koláč, rychlý koláč s jablky, lity kolac s jablky, rychlý letní koláč, jablkový moučník hrnkový, rychlý koláč s jablky hrnkový, jablkovy kolac hrnkovy, rychlý litý koláč s jablky, hrnkový litý koláč s jablky+, moučník z jablek hrnkový, litý jablkový koláč, jablkový koláč rychlý

Suroviny:
cukr moučkový, vejce, olej, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, jablko, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu