Suroviny pro 1
1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 222 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 70,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Moje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 1 hodinou
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 13 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 15 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
Tématické fráze:
pomalu pecena veprova zebra,
pečená žebra,
pečená vepřová žebra recept,
recepty na pečena žebra vepřova,
pečená vepřová žebra,
vepřové žebra,
recepty na pečené vepřové žebra,
pečená žebra recept,
pomalu pečená žebra,
vepřové žebro,
pečené vepřové žebro,
vepřová žebra,
recept žebra z divokého prasete,
pečené žebra,
vepřové žebro recepty,
pecene veprove zebra,
recept na pečené vepřové žebro,
pečeme žebra,
vepr zebra,
pečená vepř žebra
Suroviny:
žebra vepřová,
česnek,
sůl,
koření na šašlíky,
kmín celý,
paprika sušená pálivá,
brambory
Komentáře (17)