Suroviny pro 1
1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 222 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 70,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Moje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 10 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 28 minutami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 1 hodinou
Belgické vafle
ne.honzula12 před 3 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 4 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 4 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 6 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 7 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 9 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 9 hodinami
Tématické fráze:
pomalu pecena veprova zebra,
pečená žebra,
pečená vepřová žebra recept,
recepty na pečena žebra vepřova,
pečená vepřová žebra,
vepřové žebra,
recepty na pečené vepřové žebra,
pečená žebra recept,
pomalu pečená žebra,
vepřové žebro,
pečené vepřové žebro,
vepřová žebra,
recept žebra z divokého prasete,
pečené žebra,
vepřové žebro recepty,
pecene veprove zebra,
recept na pečené vepřové žebro,
pečeme žebra,
vepr zebra,
pečená vepř žebra
Suroviny:
žebra vepřová,
česnek,
sůl,
koření na šašlíky,
kmín celý,
paprika sušená pálivá,
brambory
Komentáře (17)