Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 272 kJ / 4 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,51 g |
Tuky | 98,94 g |
Vláknina | 47,50 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
BBB - banánovo brusinková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xmv
Moje poznámka
BBB - banánovo brusinková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xmv
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 6 minutami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 37 minutami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 2 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 2 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 2 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 2 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 2 hodinami
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 2 hodinami
Tématické fráze:
bábovka,
bábovka z domácí pekárny,
bábovka domácí pekárna,
bábovka s brusinkami,
domácí bábovka,
bbb babovka,
brusinkové recepty,
domácí pekárna bábovka,
banánová bábovka z domácí pekárny,
brusinková zavařenina recept,
brusinkova babovka z domaci pekarny,
sušené brusinky recepty,
banánová bábovka,
jana hruskova kouzelnice,
banánová bábovka z pekárny,
banánová bábovka v domaci pekarne,
bábovka z pekárny,
bábovka z domácí pekárna,
bábovka s jogurtem a brusinkami,
brusinkové suché
Suroviny:
voda,
vejce,
žloutek,
tuk hera,
banán,
brusinky sušené,
cukr,
šťáva citronová,
sůl,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (38)
Mohlo by tu tmavou kůrku způsobit nastavení propečení?Nechala jsem střední a pekla jsem ji 40 minut.Mám Etu Siestu.Vy ji na fotkách máte takovou krásnou světlou všechny