Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Něco na zub

Párek v rohlíku patří mezi oblíbenou svačinu zejména u dětí. Pro ně tak můžete doma připravit tyto trubičky z listového těsta, ve kterých je zabalen párek. Jistě se taková svačinka hodí i na výlet nebo posezení s přáteli.

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

yanull yanull

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Těsto rozválíme a nakrájíme na pruhy, jako bychom dělali trubičky. Krok 2: Do těsta zabalíme párky, potřeme rozšlehaným vajíčkem, posolíme, pokmínujeme a posypeme sezamem. Krok 3: Plech vypláchneme studenou vodou, narovnáme na něj párky v košilce a v horké troubě upečeme (200-210 °C, přibližně 20 minut).

Zveřejněno 28. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Něco na zub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yo7R

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Něco na zub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yo7R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (56)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Měl jsem německé koktejlové párky s 80% masa, těsto jsem potřel dijonskou hořčicí.

no ja to poprve papala ve Francii,dostali jsme k vinecku a vim ze to uvnitr bylo jeste potrene horcici:-)to byla mnamka!!!!

dobrá , chutná rychlovka, která se hodí kdykoliv, jaro,léto,podzim, zima:yes::yes:

Já je balím do tvarohového těsta ! Přišla jsem na to náhodou, měla jsem zaděláno na tvarohové tyčinky k pivu a přišlo nečekaně víc lidí a " neštěstí" bylo hotovo. Tyčinky by rozhodné nebyli stačili,tak se "dožrali" párky!

Super recept, taky je dělám, ale přidávám ještě kečup nebo hořčici, je to pak mnohem lepší :-)

Dnes se na to vrhnu. Myslím, že na večírku to bude mít úspěch :-). Dávám bodík :-K:yes::yes:

Je to vážně dobrý:yes:+foto:-p

Rychlá, jednoduchá večeře a dětem moc chutnalo:-K Přidávám bodík a fotku:yes::yes::-8

+:yes::yes::yes:
je to jednoduché, rychlé a chutné:-p
Mé 3-leté dítko zblajzne párek bez chleba či rohlíku a nedonutím ho, aby si k tomu vzal aspoň kousek pečiva :-(..... U tohoto osvědčeného receptu to neřeší, sní párek i s těstem;-):-D
s dovolením přidávám foto:-8

Tématické fráze:
něco na zub, něco dobrého na zub, něco dobrého na zub recept, neco dobreho na zub recepty, neco rychleho na zub, něco dobrého k jídlu, něco na zub recepty, něco rychlého k jídlu, něco na zub dobrého, něco dobré na zub recept, něco dobrého a rychlého, ňěco dobrého, něco slaného na zub, něco k pivu recept, něco, něco na zub recept, recept na neco dobreho, něco na zub k pivu, něco slaného, něco slaného a rychlého

Suroviny:
těsto listové, párky, vejce, kmín celý, semínka sezamová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu