Lehký jablečný moučník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 513 kJ / 2 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,28 g |
Tuky | 55,94 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 380,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento moučník je další z mých rychlovek, je chutný, moc hezky voní, malá estetická závada je, že nahoře je křupavá vrstva, která se trošku hůře krájí, ale to určitě nevadí. Jablka oslaďte jen vanilkovým cukrem, sladkost těsta je dostačující. Jablka dozrávají, tak by byla škoda je nevyužít.
Rozměr plechu 30 x 20 cm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2023 15:30
6. 10. 2023 08:50
Ale chápu, že sto lidí, sto chutí, ale máme jiné favority z Topreceptů ...
4. 10. 2023 13:05
4. 2. 2023 14:10
28. 4. 2021 18:00
28. 4. 2021 16:52
8. 9. 2020 18:45
8. 9. 2020 18:41
8. 9. 2020 18:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 5 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 1 hodinou
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 2 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, pudink vanilkový, cukr vanilkový, olej, jablko, rozinky, skořice, máslo
Lehký jablečný moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzy2
9 názorů