Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 576 kJ / 2 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,22 g |
Tuky | 200,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,34 g |
Sacharidy | 5,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vynikající pórková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBGY
Moje poznámka
Vynikající pórková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBGY
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
pórková pomazánka,
pórková pomazánka recept,
výborná pórková pomazánka,
pomazanka porkova,
pórková pomazánka s tvarohem,
recept na porkovou pomazánku,
recept porková pomazánka,
pomazánka z pórku,
tvarohová pomazánka s porkem,
tvarohová tatarka,
pórková tvarohová pomazánka,
pórková pomazánka na chlebíčky,
vynikající tvarohová pomazánka,
pomazánka s pórkem,
porková pomazánka se salámem,
tvarohová pórková pomazánka,
drožďová pomazánka se salámem,
porková pomazánka na jednohubky,
pomazanka s mekkym salamem,
porková pomazánka s vejci
Suroviny:
pórek,
salám šunkový,
vejce,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (4)