Těstovinový salát s tuňákem podle JItky

majka Kuchařka: majka

Saláty 1 názor

Suroviny

balíček těstovin vrtule (mašličky nebo jiné)
konzerva tuňáka v oleji
150 g cherry rajčátek
svazek jarní cibulky
1/2 žluté papriky
2 vařená vejce
10 dkg Eidamu
1 tatarka
sůl
pepř
lze použít i koření na ryby
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku, propláchneme studenou vodou a dáme do větší mísy.

  2. Přidáme tuňáka i s olejem, pokrájená rajčátka na čtvrtky, cibulku na kolečka, papriku na kostičky, vejce a sýr na kostičky.

  3. Vše promícháme, přidáme sůl, pepř a koření na ryby podle chuti a promícháme.

  4. Nakonec vmícháme tatarku a dáme vychladit alespoň na 2 hodiny. Studený je nejlepší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 18 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Těstovinový salát s tuňákem podle JItky

  • Majdula Majdula

    dělám podobně-zeleninu dám co mám ;-) jinak zásádně s tatarkou :-p

    Odpovědět

Tématické fráze: testovinovy salat s tunakem těstovinový salát s rybou studený těstovinový salát z tuňáka těstovinový salát s tuňákem z konzervy těstovinový salát studeny těstovinovy salat s tuňákem nejlepší těstovinový salát s tuňákem těstovinový salát z tuňáka těstoviny s tuňákem z konzervy testovinovy salat s tatarkou studeny salat s tunakem těstovinový salát s tuňákem a tatarkou tuňákový salát s těstovinami salat za studena s tunakem těstoviny s tatarkou nejlepší těstovinový salát tunakovy salát s tatarkou studené saláty ryby těstovinoví salát s rybou salat s tunakem a tatarkou

Zapomněl/a jsem heslo