Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 151 kJ / 4 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,00 g |
Tuky | 98,93 g |
Vláknina | 91,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 765,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková "skoronutela"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6rY
Moje poznámka
Jablková "skoronutela"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6rY
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Makovec s hruškami
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 15 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 43 minutami
Bratislavská buchta
Sylvinka před 59 minutami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 1 hodinou
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 3 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 3 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 4 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 5 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jablková nutela,
jablková nutella,
čokoládová nutela,
jabkova nutela,
jablková dobrota,
jablková nutella bez oříšků,
jablka skoré-recept,
recept jablková nutela,
jablková nutela recept,
nutela z jablek bez pudinku,
domácí jablkova nutela,
čokoladova nutela z jablek,
nutella jablkova,
domácí skoronutela,
jablková nutela bez pudinku,
vánočka staromoravská,
jablková nutella bez cukru,
jablková nutel,
nejlepší recept na nutelu z jablek,
jabllovanutela
Suroviny:
jablko,
cukr,
cukr vanilkový,
ořechy mleté,
kakao,
mléko kondenzované,
pudink čokoládový
Komentáře (6)