Jablková "skoronutela"

Svetlana Kuchařka:

Zavařeniny 5 názorů

54

Suroviny

2 kg jablek
50 dkg cukru
3 vanilkové cukry
10 dkg mletých ořechů
15 dkg kakaa
1 sladké kondenzované mléko
2 čokoládové pudinky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vše smíchat, krátce převařit, dát do skleniček a sterilizovat 20 minut při 85°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jablková "skoronutela"

  • volhpe1 volhpe1

    Opravdu to vypadá jako lejno :-)) Ale myslím že by to šlo vyfotit i jinak ;-)

    Odpovědět

  • Lucie Lucie(neregistrovaný)

    Nevím, jak to přijde jiným lidem ale mě to připomíná s prominutím exkrement. Opravdu to nevypadá moc vábně:-((

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Taky jsem kdysi dělávala, jen nevím, jestli úplně přesně podle tohoto receptu, nemám ho napsaný, ale bylo to tak nějak podobně a bylo to :yes:

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    Syn ji ujídá ze skleničky "jen-tak", já to používám od palačinek, přes nádivku do buchet, přes koláče, až po pomazánku prostě všude...:-))

    Odpovědět

  • Evicka Evicka

    To může být dobré,ze?třeba namazané na vánočce? nebo jen tak,to zblajznut?..:-p :yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: čokoládová nutela jablková nutella bez oříšků jablka skoré-recept jablková nutela domácí skoronutela jablková dobrota jablková nutela bez pudinku vánočka staromoravská nutela bezvadná jablková bábovka nutela z dyne buchta ze skorych jablek jablková bábovka jablkové dobroty nutelka bábovka jablková zavařenina bábovka nutelka

Zapomněl/a jsem heslo