Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 801 kJ / 6 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,32 g |
Tuky | 266,74 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 912 mg |
Sodík | 838 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 941,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Moje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 1 hodinou
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 16 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 17 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 18 hodinami
Tématické fráze:
svatební dort recept,
recept na svatební dort,
svatebni dorty recepty,
hrníčkovy dort,
hrnickovy korpus na dort,
korpus na svatebni dort,
svatební dort čtverec,
roll decor icing,
recepty na svatební dorty,
svatebni dorty recept,
hrníčkový korpus na dorty recepty,
korpus hrníčkový,
svatebni dort jednopatrový,
svatební dorty,
svatební dort,
hrnickovy korpus,
recept na svatební dorty,
hrnickove dorty,
korpus na dort hrníčkový,
svatební dorty čtverec
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
prášek do pečiva,
máslo,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské (pecičky),
pudink vanilkový,
mléko,
cukr,
máslo,
cukr,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo,
Komentáře (19)
A ešte : korpus sa neje čistý, vždy ide o kombináciu chutí korpusu a náplne, ozdôb a pod, proste celková chuť cukrárenského výrobku.