Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 801 kJ / 6 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,32 g |
Tuky | 266,74 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 912 mg |
Sodík | 838 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 941,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Moje poznámka
Dort svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE4L
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 5 hodinami
Krenex
dragomirac před 7 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 7 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 7 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 8 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 9 hodinami
Tématické fráze:
svatební dort recept,
recept na svatební dort,
svatebni dorty recepty,
hrníčkovy dort,
hrnickovy korpus na dort,
korpus na svatebni dort,
svatební dort čtverec,
roll decor icing,
recepty na svatební dorty,
svatebni dorty recept,
hrníčkový korpus na dorty recepty,
korpus hrníčkový,
svatebni dort jednopatrový,
svatební dorty,
svatební dort,
hrnickovy korpus,
recept na svatební dorty,
hrnickove dorty,
korpus na dort hrníčkový,
svatební dorty čtverec
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
prášek do pečiva,
máslo,
cukr moučkový,
zdobení cukrářské (pecičky),
pudink vanilkový,
mléko,
cukr,
máslo,
cukr,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo,
Komentáře (19)
A ešte : korpus sa neje čistý, vždy ide o kombináciu chutí korpusu a náplne, ozdôb a pod, proste celková chuť cukrárenského výrobku.