Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Moje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 16 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 5 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 7 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 7 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 7 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 8 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 9 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 10 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 11 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
škubánky na slano,
recept na škubánky na slano,
opečené škubánky,
skubanky,
škubánky recept,
slané škubánky,
jak udělat škubánky,
kucmoch s makem,
bezlepkové škubánky,
opečené škubánky recept,
škubánky recept na slano,
jak ohrat skubanky,
škubánky opečené,
škubánkové opečenky,
jak se dělá kucmoch,
bramborová šustka,
brambory na štouchacku,
sustka z brambor,
recept na škubánky,
škubánky slané
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
sůl,
máslo
Komentáře (18)
.Která druhý den pečem na oleji.
A stalo se že jsme nato zapoměli a i 4 den to bylo dobré.
Uhřívat to nad párou to jsme ještě nzkoušeli-ale nevím proč by to nešlo,když br.knedlík tak ohřejem nad parou.
Musím těsto v hrnci zpracovat hned všechno, nebo ho můžu nechat v hrnci, jako bramborovou kaši, a pak teprve třeba večer uhníst placičky ? Nebo škubánky/placičky musím udělat ještě z teplých brambor ? A dají se škubánky ohřívat na páře třeba jako knedlíky ?