Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,01 g |
| Tuky | 12,49 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 933 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 1,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vyšleháme společně s taveným sýrem a sardelovou pastou. Nakonec přidáme půl svazku posekané petrželky.
Krok 2: Pěnu dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a na polovinu krekrů nastříkáme pěnu.
Krok 3: Přiklopíme druhou polovinou krekrů. ty ozdobíme trochou pěny, snítkou petrželky a kouskem žluté papriky.
Krok 4: Před podáváním necháme vychladit. Výborné jsou k vínu.
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Moje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka na krekry,
sardelova pomazanka,
krekry na smažení,
pomazánka ze sardelové pasty,
celozrnné krekry recept,
pomazánky na krekry,
celozrnné krekry,
studená kuchyně referát,
sardelová pasta,
sardelové chlebíčky,
chlebíčky se sardelovou pastou,
pěna ze sardelové pasty,
sardelová pomazánka na chlebíčky,
krekry-recept,
polévky referat,
referat studena kuchyne,
krekry ke smazeni,
paprika referat,
krekry ke smažení recept,
smazene krekry recept
Suroviny:
krekry tuc,
máslo,
pasta sardelová,
sýr smetanový,
petrželka,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (6)