Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 842 kJ / 3 547 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 66,17 g | 
| Tuky | 339,48 g | 
| Vláknina | 12,00 g | 
| Cholesterol | 1,34 g | 
| Sodík | 520 mg | 
| Sůl | 1,90 g | 
| Sacharidy | 50,85 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny na těsto smícháme (polotuhé těsto), na normální velký plech dáme zapéci na cca 10-15 minut na 170°C - podle vaší trouby, nemělo by být úplně dopečené.
	Krok 2: Máslo rozpustíme a vmícháme cukr, mléko a ořechy, natřeme na koláč a dopečeme.
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Buchta s ořechovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O0m
Moje poznámka
					
				
Buchta s ořechovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O0m
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ořechová buchta na plech, 
						
						
							ořechová buchta, 
						
						
							buchta s ořechy, 
						
						
							ořechová buchta s medem, 
						
						
							ořechová poleva, 
						
						
							recept na ořechovou buchtu, 
						
						
							koláč s ořechovou polevou, 
						
						
							ořechová buchta s marmeládou, 
						
						
							buchta s medem a ořechy, 
						
						
							řezy s ořechovou polevou, 
						
						
							buchta s polevou, 
						
						
							buchta s orechy a medem, 
						
						
							žloutková buchta, 
						
						
							buchta s orechovou naplni, 
						
						
							buchta se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechove buchty, 
						
						
							ořechove buchty, 
						
						
							linecké řezy s ořechovou polevou, 
						
						
							buchta na plech s ořechy, 
						
						
							buchta s orechovou krustou
						
					
						Suroviny:
						
							šlehačka, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							vejce, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							mléko, 
						
						
							ořechy mleté
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (41)
Jééé hosto, promiň, až teď jsem si všimla, že je to Tvůj receptík
No jsem jiným jménem chaotik no,ale víš co se říká ne? Cituji,,pořádek je pro blbce,inteligent ovládá chaos".
Jinak dneska jsem dělala rybičku a z brkaše jsem noky udělat teda ale chtěla.Jenže jsem to na talíř jen špoupla,muž hladovej a jak víš chlapi....,nervozní,tak na noky nebyl čas.
Hosta sorry,že jsem se tu rozpovídala.
nevím přesně, ale to, co myslíš ty, s tou marmeládou, to bude asi trochu jiné.. to dělávám na vánoce: linecký podklad,předpéct, potřít marmeládou a nahoru taková ořechová pokrývka se sněhovým bílkem, ne
Rebíčku,to je fofr.
navíc.. to je taková atomovka, že, ač po 18ti hodinové službě, už je hotovo a část sež.. ochutnána.. výboprné.. doporučeje 11 z 10 rebuší
a to jsem ještě stihla naložit tvargle
Sarovka: děkuju
Jinak recept krásný, fotky jako vždy k sežrání.