Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 149 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev oloupeme a najemno nastrouháme.
Krok 2: Mandarinky i pomeranč oloupeme, zbavíme bílých částí a pokrájíme na drobné kousky.
Krok 3: Z kompotu slijeme šťávu (uschováme) a ovoce také nakrájíme.
Krok 4: Ke kompotové šťávě přidáme několik kapek citronu a cukr podle chuti.
Krok 5: Vše smícháme dohromady a necháme několik hodin rozležet.
Krok 6: Podáváme vychlazené.
Zveřejněno 27. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný salát "oranžová na čtvrtou"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlOK
Moje poznámka
Ovocný salát "oranžová na čtvrtou"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlOK
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 15 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 3 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 3 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 4 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 5 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 6 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 7 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 8 hodinami
Tématické fráze:
ovocný salát na noc
Suroviny:
mrkev,
mandarinky,
pomeranče,
kompot meruňkový,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (8)