Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákové těstoviny

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marta Marta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 798 kJ /
1 386 kcal
Bílkoviny52,90 g
Tuky23,85 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,35 g
Sacharidy234,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme běžným způsobem. Cukety a cibulky nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Osolíme, opepříme a vmícháme do těstovin. Krok 2: Přidáme rozmělněného tuňáka a vložíme do vymazané zapékací misky a posypeme nakrájenou fetou (fetu jsem neměla, vmíchala jsem směs sušených strouhaných tvrdých sýrů). Krátce v horké troubě zapečeme. Posypeme bylinkami.

Zveřejněno 9. 9. 2008

Poznámka autorky Marta

Chutná a jednoduchá rychlovka.

Zdroj: časopis Nejlepší recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové těstoviny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6vE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové těstoviny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6vE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

děkuji za pochvalu ;-)

Už jsem dělala po druhé,akorát jsem přidala o jednu cuketku a cibulku navíc. A také jsem vmíchala obyčejný eidam. Je to výborné. :-) :yes:

Vypadá to moc dobře,vyzkouším,posílá bodíka:-D:yes:

Tématické fráze:
těstoviny s tuňákem z konzervy, tuňák z konzervy recepty, tunák s konzervy recepty, těstoviny s tuńákem, tuňák a těstoviny, recepty tuňák v konzervě, recepty z konzervy tuňáka, recepty s tunákem z konzervy, tunák testoviny, tuñák s těstovinami, testoviny tunak, tuňák recept, tuňákové recepty, recepty z tunaka v konzerve, recepty z tunáka z konzervy, tunák v konzervě recepty, tuňák z konzervy recept, recept tuňák těstoviny, tunák recept s těstovinami, recept tuňák s těstovin

Suroviny:
těstoviny, sůl, cuketa, cibule šalotka, olej olivový, pepř, sýr feta, tuňák v konzervě, kečup sladký

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu