Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,37 g |
Tuky | 83,60 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 22,18 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a navrch položíme opečený buřtík.
Zveřejněno 27. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášek na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8nR
Moje poznámka
Hrášek na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8nR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 10 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 12 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 13 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 13 hodinami
Tématické fráze:
hrašek na smetane,
hrášek na smetaně recept,
hrášek na kyselo,
recept hrášek na smetaně,
hrášek na smetaně recepty,
čerstvy hrašek,
čerstvý hrášek recepty,
sterilovaný hrášek,
hrášek na kyselo ze sterilovaného hrášku,
recepty z čerstvého hrášku,
recepty hrášek na smetaně,
hrašek,
hrášek recepty,
recepty z hrášku,
hrášek ve smetanové omáčce,
hrachova omacka se smetanou,
čerstvý hrášek na smetaně,
omáčka ze sterilovaného hrášku,
recept na hrašek na smetaně,
hrášek v bešamelu
Suroviny:
hrášek sterilovaný,
máslo,
mouka hladká,
voda,
smetana ke šlehání,
buřt,
brambory,
sůl,
ocet,
olej
Komentáře (10)