Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,37 g |
Tuky | 83,60 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 22,18 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a navrch položíme opečený buřtík.
Zveřejněno 27. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášek na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8nR
Moje poznámka
Hrášek na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8nR
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 48 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 16 hodinami
Tématické fráze:
hrašek na smetane,
hrášek na smetaně recept,
hrášek na kyselo,
recept hrášek na smetaně,
hrášek na smetaně recepty,
čerstvy hrašek,
čerstvý hrášek recepty,
sterilovaný hrášek,
hrášek na kyselo ze sterilovaného hrášku,
recepty z čerstvého hrášku,
recepty hrášek na smetaně,
hrašek,
hrášek recepty,
recepty z hrášku,
hrášek ve smetanové omáčce,
hrachova omacka se smetanou,
čerstvý hrášek na smetaně,
omáčka ze sterilovaného hrášku,
recept na hrašek na smetaně,
hrášek v bešamelu
Suroviny:
hrášek sterilovaný,
máslo,
mouka hladká,
voda,
smetana ke šlehání,
buřt,
brambory,
sůl,
ocet,
olej
Komentáře (10)