Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocné palačinky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 107 kJ /
1 699 kcal
Bílkoviny67,88 g
Tuky27,09 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 418 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy283,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maliny, nakrájený banán a troch mléka rozmixujeme na kaši. Do kaše přidáme zbytek mléka, vanilkový cukr, sůl, vejce a pořádně rozmícháme. Za stálého míchání přidáváme mouku. Krok 2: Těsto na palačinky by nemělo být ani husté ani řídké. Krok 3: Na rozpálenou pánev si kápneme trošku oleje a smažíme palačinky z obou stran. Palačinky plníme tím kdo má co rád. Já je plnila tvahohem s čokoládou.

TIP: Čím naplnit palačinky nasladko

Zveřejněno 14. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocné palačinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5WP

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocné palačinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5WP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Bibinka:to byla rychlost děkuji a jsem ráda, že chutnalo;-)

Miluji palačinky všeho druhu, takže ani těmito bych nepohrdla. Vypadají moc dobře!:-K +bod:yes:

suslajda:aby jsi viděla, jak jsem rychlá, přidávám ti fotku, bodíka už jsem dala a je to dobroučký:-p:yes:

:-Kděkuji za komentíky byly moc dobré;-)

Palačinky vypadají moc dobře:-K+8:-p:yes:

Susli, že bych na ně šla:-?možná, jdu se podívat, kolik mám mléka a když tak naředím smetanu;-) Máš 2.bod:yes:

Skvelý nápad...:yes:

Tématické fráze:
ovocné palačinky, palačinky s ovocem, palačinky recept, palačinky, palačinka s ovocem, recept na palačinky, těsto na palačinky, ovocná palačinka, recept na ovocne palacinky, palačinky ovocné, ovocné palačinky recept, druhy palačinek, banánové palačinky, recept na palačinky s ovocem, kvasnicove palačinky, plnění palačinek, rychlé palačinky recept, palačinky s tvarohem a ovocem, recept palačinky s ovocem, www palačinky s ovocem

Suroviny:
maliny, banán, mléko, mouka polohrubá, vejce, cukr vanilkový, olej, tvaroh, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu