Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 013 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,72 g |
Tuky | 0,41 g |
Vláknina | 4,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Startovací snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E1g0
Moje poznámka
Startovací snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E1g0
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
snidane recepty,
nejlepší snídaně,
mačingová snídaně,
snídaně mačingová,
nejlepší snídaně recepty,
snídaně recept,
nejlepši snidaně-recepty,
nejlepsi snidane recept,
mačingová recepty snídaně,
recepty snidane,
hnědé skvrny od ořechů,
hnědé skvrny od ořechů,
snidane top recepty,
středomořské recepty na snídaně,
zdravá snídaně,
macingova kiwi banan,
mačingová snídaně recept,
recepty nejlepsi snidane,
mačingová recepty*snídaně,
macingova banan kiwi
Suroviny:
ořechy vlašské,
lupínky mandlové,
kiwi,
banán,
med
Komentáře (13)