Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 618 kJ / 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,09 g |
Tuky | 41,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bačova pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKnl
Moje poznámka
Bačova pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKnl
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 4 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Tématické fráze:
slovenská pochoutka,
nové recepty na moučníky-slovenská republika,
samadoma recepty,
samadoma,
slovenská pochoutka recept,
samadoma dnes,
bačovo zelí,
pochoutky recepty,
samadoma.cz-recepty,
pochoutky na talíři,
bačova pomazánka,
recept slovenská pochoutka,
pochoutky z brynzy,
samadoma recepty dnes,
slovenské pochoutky,
sama doma dnes recepty cz,
sama doma.sk,
samadoma fejzbuk,
bačův talíř,
bacova miska
Suroviny:
brynza,
sýr apetito,
mléko plnotučné,
máslo,
pepř bílý
Komentáře (18)
...zeptej se fotoaparátu SONY CyberShot DSC - HX20
Škoda, že se u nás takováhle brynza nedá koupit. Hned bych vypruboval
pane Otto, velmi pěkné toto
P.S. mám Ottův naučný slovník.. nechceš vydat Ottovu kuchařku pro gurmety a jiné živly