Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 551 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 88,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zmrzlina lesní směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vpv
Moje poznámka
Zmrzlina lesní směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Vpv
Nejnovější recepty
Bezinkový sirup
Přidáno před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 13 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 27 minutami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 49 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 53 minutami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 1 hodinou
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 2 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 3 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 4 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 4 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 5 hodinami
Tématické fráze:
teskoma s chuti,
teskoma nadobi,
teskoma recepty,
teskoma vaření,
teskoma s chutí recepty,
směs na zmrzlinu,
teskoma,
recepty teskoma,
italská zmrzlina recept,
teskoma chutí,
teskoma-recepty,
zmrzlina z lesního ovoce,
teskoma s chuti-recepty,
teskoma s chutí.cz,
vaření teskoma,
teskoma s chuti,
karamelová zmrzlina recept,
teskoma kolac,
nádobí teskoma,
oříšky v karamelu
Suroviny:
směs lesního ovoce mražená,
jogurt bílý,
cukr moučkový,
oříšky kešu,
mandle,
ořechy lískové,
ořechy vlašské,
cukr krupice,
šlehačka ve spreji
Komentáře (3)