Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 004 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 4,10 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 422,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Moje poznámka
Hrníčkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRxr
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 17 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 17 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 8 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 9 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 11 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 11 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 11 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 11 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 11 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 11 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 12 hodinami
Tématické fráze:
rizoto,
hrničkova rýže,
vepřové rizoto s hráškem,
rizoto s uzeninou,
hrníčkové recepty,
recepty rizoto,
rizoto vepřové maso,
rizoto s bujonem,
hrníčkové rizeto,
rizoto s vepřovým masem a zeleninou,
rizoto zeleninové,
rizoto z vařeného masa,
klasické rizoto s vepřovým masem,
rizoto masox,
itaské rizoto,
rizoto s vepřovým masem a hráškem,
rizoto veprove,
hrnečkové rizoto recept,
levné italské rizoto recept,
hrníčkové recepty na vepřové maso
Suroviny:
rýže,
uzenina,
cibule,
paprika čerstvá červená,
bujón zeleninový,
voda,
sůl,
kečup sladký,
konzerva vepřová,
hrášek sterilovaný
Komentáře (18)
A zeleninový masox bych také nepřeceňoval, co do neškodnosti
Koupím kostry,uvařím je a mám polévku a obrané maso do rizota.
Maris - možná to měl být "klasický"
Já rýži zásadně dusím na zpěněné cibulce,obvykle s přidáním kurkumy a zeleniny nakrájené na malé kostičky (mrkev, celer). Zaliji vodou nebo vývarem z masa. Po uvedení do varu nechám asi 10 min vařit a pak nechám dojít v teple, nejlépe v peřinách. Do hotové rýže vmíchám uvařené maso, příp. ještě zeleninu dle vlastního uvážení(hrášek, kukuřici, mírně povařenou brokolici). A takové je naše rizoto.