Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 281 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,48 g |
| Tuky | 5,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso v rajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2Dg
Moje poznámka
Kuřecí maso v rajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2Dg
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 21 minutami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
rajská omáčka s kuřecím masem,
rajská omáčka z kuřecího masa,
maso k rajské omáčce,
omáčka z rajského protlaku,
omáčka z kuřecího masa,
rajska z kuřecího masa,
omáčky z kuřecího masa,
kuřecí maso s rajskou omáčkou,
rajská omáčka s kuřetem,
kuřecí prsa v rajské omáčce,
kureci rajska omacka,
rajska omacka z kurete,
rajská z kuřecího,
kureci prsa s rajskou omackou,
rajska s kurecim masem,
kureci rajska,
rajská omáčka z kureciho,
recepty z kuřecího masa,
rajská omáčka s kuřecího masa,
rajska z protlaku
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
cukr,
kečup sladký
Komentáře (11)
Možná by měl autor receptu upřesnit,jaký používá protlak.Já většinou používám pasírovaná rajčata"Tomatoes passata" zn.Clasic-500g krabičkové balení z Kauflandu.Tentokrát jsem měla doma plechovkové 14Og balení a omáčka je opravdu z celého množství nahořklá.Mám to odzkoušeno.Jinak když dělávám rajskou podle sebe,také tam kořeníčko nesmí chybět
Horste,dovolila jsem si přidat fotky i s postupem vaření.Jen jsem si gramáž přizpůsobila pro 2 osoby a maso-kuřecí prsa(300g) jsem nekouskovala,ale udělala plátky.Protlaku jsem na 1/2l vody dala 3/4 balení.Z celé plechovky by byla omáčka nahořklá
Za fajn receptík máš první bodík