Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 382 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,54 g |
Tuky | 120,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 170,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort želvička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQY3
Moje poznámka
Dort želvička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQY3
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 21 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 39 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 56 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 1 hodinou
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
dort z rolady,
zelva z rolady,
dort z piškotové rolády,
pudinková šarlota,
roládová želva,
nepečený dort želvička,
nepečený dort želva,
dortová roláda,
roláda želva,
roládový dort,
želvička z rolady,
roládová bomba,
piškotový dort želva,
dort z rolády postup,
marcipánová modelovací hmota,
dort s rolady,
zelva z piskotove rolady,
dort z rolád,
roládová šarlota,
kivi dort
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
olej,
tvaroh měkký,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
želatina prášková,
marmeláda rybízová,
želé dortové,
marcipánová modelovací hmota
Komentáře (26)