Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,02 g |
Tuky | 15,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná pomazánka z květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Kv3
Moje poznámka
Výborná pomazánka z květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Kv3
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
květáková pomazánka,
pomazánka z vařeného květáku,
pomazanka z pečeného kvetaku,
poazánka z květáku,
výborné květákové recepty,
pomaznka z květák,
kvetakova pomazank,
pomzáka z květáku,
výborné pomazánky,
květákové pomazánky,
recept na výborné pomazánky,
kvetakova pom,
recepty z květáku trochu pomazank,
kvetakove pomazánka,
pomazanka z vareneho kvetaku recept,
květák recepty,
květákové pomazánka recept,
recept květák mascarpone,
pomazánky z vařeného květáku,
vyborna pomazanka
Suroviny:
květák,
šunka,
vejce,
majonéza,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (3)