Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,00 g |
| Tuky | 20,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 815 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Moje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 12 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 2 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 2 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 3 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 3 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 5 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 5 hodinami
Tématické fráze:
smažené býčí žlázy,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
bejčí koule,
recepty na býčí žlázy,
bejci zlazy,
bejčí žlázy recepty,
býčí žlázy recept,
recept na býčí koule,
byčí žlazy smažene,
vepřové žlázy,
recepty býčí žlázy,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí žlázy příprava,
smažené býčí žlázy recept,
příprava býčích žláz,
smažené býčí koule,
smažené bejčí koule
Suroviny:
býčí žláza,
mléko,
omáčka chilli,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (23)
kadlíku pravdu díš
doporučuju nějaké řeznictví!!! U nás se prodávají mražené, kilo za 48 korun. A je to opravdu delikatesa. Jenom škoda, že se po usmažení tak hodně "smrsknou". Asi jako u nás, u chlapů, v ledové vodě...
Ale zpět ke Tvé baště...paráda
Marie64-kdyby jsi dostala na talíři býčí žlázy upravené na X způsobů,věřím,že by jsi nepoznala,co jíš(pokud by Ti to někdo neprozradil)Je to opravdu velice jemné a chutné masíčko
Jednou jsem stál ve frontě u řezníka a všichni přede mnou kupovali býčí žlázy a já se třás, aby se na mne dostalo. Pani za mnou se stále ptala manžela CO TO VŠICHNI CHTĚJÍ ? On nic. Pak se naštval a zařval " Bejčí koule" Pani se málem zhroutila, natekla, zčervenala a utekla z mastny. I tak to někdy je !!!