Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 487 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,16 g |
Tuky | 61,34 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 29,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Osmahneme téměř dozlatova cibuli nakrájenou na kostky, přidáme mleté maso, okořeníme solí a pepřem a za stálého míchání osmahneme. Mělo by zůstat v malých kouscích. Přidáme klobásu.
Krok 2: Řepu oškrábeme a nakrájíme na kostky, přidáme k masu, vsypeme mraženou zeleninu, bujón a zelí. Zalijeme vodou aby nic nečouhalo, přidáme sůl a koření a vaříme v tlakovém hrnci cca 20 minut.
Krok 3: Dle chuti možno zahustit, my podáváme jen se smetanou, zakysanou nebo práškovou do kafe, ta se tam hodí báječně. A čerstvý chlebík.
Zveřejněno 14. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč pro lenochy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EW1N
Moje poznámka
Boršč pro lenochy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EW1N
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 11 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 11 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 5 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 6 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 6 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 6 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 6 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 7 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 8 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit boršč,
jak zahustit boršč,
boršč recept,
falesny borsc,
boršč v tlakovém hrnci,
čím zahustit bořč,
boršč s uzeninou,
svíčková pro lenochy,
boršč z tlakového hrnce,
boršč v papináku,
top recepty boršč,
recepty pro lenochy,
mrazeny borsc,
borsc v tlakový hrnec,
recept na boršč,
boršč recept,
rychly boršč s uzeninou,
top recept boršč,
domaci borsc s uzeninou,
recept na boršč s uzeninou
Suroviny:
cibule,
olej,
klobása,
řepa červená,
směs zeleninová pod svíčkovou,
maso mleté,
zelí,
bujón,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření
Komentáře (14)