Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč pro lenochy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

14. 10. 2012 16:07

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie4 487 kJ / 1 072 kcal
Bílkoviny97,16 g
Tuky61,34 g
Vláknina6,24 g
Cholesterol 404 mg
Sodík 3,91 g
Sůl9,00 g
Sacharidy29,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Až bude foto, přidám:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

br555

31. 3. 2016 22:20

nevděční jste jak nevim co... ten recept je perfektní.

JanaDorazinova

17. 1. 2013 13:39

Taky zde si dovolím přidat foto a plus!! Strašně jsem si pochutnala!! Díky moc za recept!:-):yes:

petrzelka

26. 10. 2012 21:25

Mě se to líbí:yes:

1974andrea

14. 10. 2012 20:36

Já taky nevidím problém, proč by se místo masa v kuse, nemohlo dát mleté? Určitě to bude stejně dobré a rychleji hotové;-):yes:

vseumel

14. 10. 2012 20:31

Boršč se mi moc líbí, někdy to zkusím ;-):-p:yes:

akatka

14. 10. 2012 19:55

takhle to tedy chodí? myslela jsem, že jde o to nabídnout někomu, aby si uvařil dobrou polévku:-). ale tady se hodnotí, to jsem netušila, a dokonce názvy!! tak už víme že to není boršč, a už víme že není pro lenochy. OK, poučila jsem se a vyklízím pole:-)

Porada

14. 10. 2012 19:54

Žába také plave a boršč to není:-)):-))

zeruzaby

14. 10. 2012 19:43

:-DKdo tady nazýváte, že to s borščem nemá nic společného, velmi se mýlíte. Já byla již dvakrát na Ukrajině a Krymu a boršč je tam vše co plave a je v husté polévce. Takže i toto a s touto variantou jsem se tam setkala také. Boršč je tam třeba i bílý nebo hnědý. Do té doby jsem si myslela také, že musí být jen červený.:-Ozeruzaby

Porada

14. 10. 2012 19:41

K tomu by lenoch nevstal.;-(

akatka

14. 10. 2012 18:01

klidně si tam přimyslete uvozovky.. až ochutnáte, uvidíte sami.

spagetka

14. 10. 2012 17:53

Polévka bude dobrá, jen ji nenazývejte borščem, prosííím,

tejaja

14. 10. 2012 17:48

Polievka bude určite výborná:yes:, ale s borščom to nemá nič spoločné. ;-)

AniCiz

14. 10. 2012 17:23

:yes recept se mi líbí.+.1. bod :-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čím zahustit boršč jak zahustit boršč boršč recept falesny borsc boršč v tlakovém hrnci čím zahustit bořč boršč s uzeninou svíčková pro lenochy boršč z tlakového hrnce boršč v papináku top recepty boršč recepty pro lenochy mrazeny borsc borsc v tlakový hrnec recept na boršč boršč recept rychly boršč s uzeninou top recept boršč domaci borsc s uzeninou recept na boršč s uzeninou

Suroviny: cibule, olej, klobása, řepa červená, směs zeleninová pod svíčkovou, maso mleté, zelí, bujón, bobkový list, pepř, koření nové koření

TopRecepty.cz

Boršč pro lenochy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EW1N