Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Moje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Nejnovější recepty
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 9 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno před 13 hodinami
Jahodová palačinková roláda
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno 10. 6. 2025 18:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 58 minutami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 5 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 6 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 6 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
MonkaF před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Jindriskas před 7 hodinami
Cikánské řízečky
HaKos před 9 hodinami
Bramborová polévka s tvarůžky
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
co je to šmakoun,
gordon bleu top recepty,
gordon bleu recept,
jak se vypada kuřeci gordon,
šmakoun foto,
domácí šmakoun,
jak vynikl cordon bleu,
šmakoun recepty,
cordonbleu,
šmakoun akce,
kuřecí cordon v sezamove strouhance,
brambory giorgio,
dušený šmakoun,
recepty šmakoun,
recepty ze šmakouna,
dna a šmakoun,
co je to gordon bleu,
gordon blue prirodní,
smakoun ala,
cordon bleu v bramborach
Suroviny:
šmakoun,
salám sojový,
sýr,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
semínka sezamová,
koření grilovací
Komentáře (21)
Nenech se Markéto odradit, tady panuje oprávněně trochu nedůvěřivé období
Na Slovensku najdete toto jídlo v mnoha restauracích, všude s nesprávnym názvem, podobně ako tenhle recept tady. Doufám, že to uznáte a když ne, tak si přečtěte třebas tohle:
www.cordonbleu.edu/
www.pragueculinaryacademy.com/academy.html