Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatové risotto

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

15. 5. 2013 10:30

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 673 kJ / 2 551 kcal
Bílkoviny74,90 g
Tuky85,30 g
Vláknina18,38 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 925 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy363,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Parmazán dodá risottu krémovou konzistenci, která také vznikne díky tomu, že rýži neproplachujeme.

Podle Italů má být rýže na skus, já ji mám ráda měkčí.

Recept z časopisu Nejlepší recepty jsem trochu upravila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Eliza Eliza

15. 5. 2013 17:12

Super, něco pro mojí dceru...pošmákne si. Ď.:-p

rebeka rebeka

15. 5. 2013 15:10

Krásný recept i foto:-):-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajcatove rizoto rajčatové passaty risotto s rajcaty italské rajčatové risotto s bazalkou risotto recept rýže arborio s rajčaty risotto nejlepší recept rajcatové rizeto rajčatové ryzoto rizoto s s rajčaty rajcatove rissotoo rajčatové rissoto recept rajčatové passaty recpt rajčatové passaty recepr rissoto pancettou ryze arborio s rajcaty recept rissoto rajcatove rajčatová omáčka s pancettou a vínem rajcatove rissoto bezmase risotto

Suroviny: rýže arborio, cibule, česnek, olej olivový, vývar, passata rajčatová, rajče, parmazán, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rajčatové risotto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYnn