Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatové risotto

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

15. 5. 2013 11:30

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 673 kJ / 2 551 kcal
Bílkoviny74,90 g
Tuky85,30 g
Vláknina18,38 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 925 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy363,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Parmazán dodá risottu krémovou konzistenci, která také vznikne díky tomu, že rýži neproplachujeme.

Podle Italů má být rýže na skus, já ji mám ráda měkčí.

Recept z časopisu Nejlepší recepty jsem trochu upravila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

15. 5. 2013 18:12

Super, něco pro mojí dceru...pošmákne si. Ď.:-p

rebeka rebeka

15. 5. 2013 16:10

Krásný recept i foto:-):-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: rajcatove rizoto rajčatové passaty risotto s rajcaty italské rajčatové risotto s bazalkou risotto recept rýže arborio s rajčaty risotto nejlepší recept rajcatové rizeto rajčatové ryzoto rizoto s s rajčaty rajcatove rissotoo rajčatové rissoto recept rajčatové passaty recpt rajčatové passaty recepr rissoto pancettou ryze arborio s rajcaty recept rissoto rajcatove rajčatová omáčka s pancettou a vínem rajcatove rissoto bezmase risotto

Suroviny: rýže arborio, cibule, česnek, olej olivový, vývar, passata rajčatová, rajče, parmazán, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rajčatové risotto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYnn