Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 634 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,83 g |
Tuky | 21,17 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9BM
Moje poznámka
Jednoduchá omajda (jednoduše ochucené maso)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9BM
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 13 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 20 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 9 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 10 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 10 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 11 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 11 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 12 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 12 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 13 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 14 hodinami
Tématické fráze:
presoleny gulas,
jak na přesolený guláš,
jak opravit přesolené jídlo,
jak opravit přesolený guláš,
jak na přesolené maso,
jednoduchá omáčka z vepřového masa,
jak opravit slaný guláš,
jak opravit guláš,
přesolené maso,
guláš co dům dal,
bůček běs kosti,
jednoducha omacka z veproveho,
oprava gulasu moc ostry,
přesolenej guláš,
jednoduché omáčky bes masa,
jednoduchý guláš,
recept na ochucene maso,
ochuceni gulase,
veprove maso jednoduse,
chutný jednoduchý guláš
Suroviny:
plec vepřová bez kosti,
cibule,
masox,
koření gulášové,
podravka,
sůl,
pepř
Komentáře (16)
Nám to chutnalo a jelikož to vypadá, jako guláš, tak jsem to tak pojmenovala!
1 masox
2 lžičky podravky
WTF???
toto naozaj jedávate ?!
Už si niekedy jedla-videla guláš?
lebo to čo tu prezentuješ ako \"Chutný a jednoduchý gulášek\" je úboha paródia
Anetko - prosím oprav si v textu 2 lžíce podravky za 2 lžičky, které máš v ingrediencích - kdo si nevšimne bude mít gulášek přesolený