Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 705 kJ / 1 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,88 g |
| Tuky | 69,34 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a maso na porce. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova, přidáme maso, osmahneme ze všech stran a osolíme. Podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání vodou udusíme pod pokličkou doměkka.
Krok 2: Poté přidáme mraženou zeleninu a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Provaříme a na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na Mochovance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03pX
Moje poznámka
Hovězí na Mochovance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03pX
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na mochovance,
asia recepty,
asia hovezi
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
olej slunečnicový,
sůl,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (19)